Services

How can we help you?

Web design

Fusce sagittis et nisi in feugiat

SEO Services

Fusce sagittis et nisi in feugiat

eCommerce

Fusce sagittis et nisi in feugiat

Social media marketing

Fusce sagittis et nisi in feugiat

Fusce sagittis et nisi in feugiat

Alles over je website

Complexe webshop maken met extra Add-ons

Op zoek naar een webshop met complexe product-prijs toepassing?

arrow

Complexe webshop maken met WooCommerce

WooCommerce is een prima (gratis) basis webshop plugin. Binnen een standaard WooCommerce installatie kan je wel diverse keuzes maken voor variaties, maar je kunt geen conditionele keuzes maken, waarbij de volgende keuze afhankelijk is van de vorige. Dit valt onder de noemer complexe webshops. Je kunt dit oplossen met plugins en extenties om zo bijvoorbeeld complexere berekeningen te kunnen maken.

 

WooCommerce in combinatie met gravity Forms

De plugin die dit mogelijk maakt is de Gravity Forms plugin, welke tevens als standaard formulieren (forms) plugin is voor professionele wordpress websites. Deze universele plugin is eveneens uitstekend geschikt voor gewone contact formulieren, meer pagina formulieren en formulieren met conditionele vragen. Een koppeling is vereist tussen WooCommerce en Gravity forms .  Dit wordt verwezenlijkt met de Gravity Forms Product add-on. Deze verbinding zorgt ervoor dat een Gravity Forms formulier ingepast wordt in de prijsberekening van een product in WooCommerce.

Het maken en onderhouden van een rendabele webshop kent vele aspecten. Zelf doen, uitbesteden, het aanbod up-to-date houden, de mogelijke relatie met de off-line winkel, de logistieke afhandeling, betalingsmogelijkheden, voorraadbeheer en boekhouding.  Alles samen wordt beschouwt als “complexe webshop maken”

Enkele voorbeelden waar Gravity Froms Product Add-ons een meerwaarde is om te gebruiken :

Je verkoopt juwelen en uurwerken met de mogelijkheid tot het ingraveren van een tekst.  Je kan deze extentie (add-on) gebruiken om de tekst die nodig bij de bestelling aan de klanten reeds te vragen.

Je verkoopt software, met het veld “Opties” kan je de klant mogelijkheid geven om uptesellen . bv ipv de standaard 6 maande :
* Extra support tot 12 maanden voor 6 €
* Extra support tot 24 maanden voor 10 €
* Extra support tot 36 maanden voor 12 €

Kortom , de voordelen van de integratie van Gravity Forms met Woocommerce zijn groot :
* Gravity Forms helpt organisatoren van evenementen bij het accepteren van online registraties en het verkopen van tickets aan deelnemers.
* Gravity Forms is een geweldige optie voor online winkels waarbij klanten een formulier of bijkomende info moeten invullen voordat ze een aankoop doen.
* Als u afhaalrestaurants aanbiedt, kunt u het uw consumenten gemakkelijker maken door een Gravity Order Form op uw site op te nemen.
* U heeft volledige controle over hoe de prijzen van het product worden weergegeven.

woocommere-voorbeeld_320

Complexe webshop maken dmv WooCommerce extra product options

De WooCommerce extra product options plugin breidt de technische functionaliteiten (options) van je producten in de webshop uit.

Complexe webshop maken: Integratie van WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips

De plugin voegt automatisch een PDF bijlage bij bepaalde emails toe. Dit niet alleen. Eveneens de mogelijkhied om verzendings of pakbonnen te creëren en uit te printen, zowel individueel of in massa.

Complexe webshop maken: Integratie van WooCommerce Multilingual

Indien je website uit meerdere talen bestaat is het wenselijk om ook de product gegevens te vertalen.  De beste plugin hiervoor is WPML.

Complexe webshop maken: Integratie van Custom Product Tabs voor WooCommerce

Dit is een plugin dat je product pagina voorziet van tabs. Hierdoor kan je bepaalde info groeperen zoals omschrijving, specificaties, reviews, …

Complexe webshop maken: Integratie van EU VAT Compliance Assistant for WooCommerce

Deze plugin houdt rekening met de BTW die wordt gebruikt in de EU en dat kan verschillend zijn per land. Deze plugin identificieert de klant locatie, rekent de valuta om en voegt de BTW toe waar nodig.

Complexe webshop maken: Integratie van WooCommerce email customizer

Zoals de naam het al zegt kan je hiermee de e-mails die je vanuit je webshop verstuurt naar klanten toe aanpassen.

Complexe webshop maken: Integratie van YITH WooCommerce plugins

YITH WooCommerce plugins zijn plugins van de firma YITH en bevatten meer dan 100 plugins waaronder de bekende plugins YITH WooCommerce Bulk Product Editing, YITH WooCommerce Wishlist, YITH WooCommerce AJAX Product Filter, YITH WooCommerce Customize My Account Page, YITH WooCommerce Product Bundles