Services

How can we help you?

Web design

Fusce sagittis et nisi in feugiat

SEO Services

Fusce sagittis et nisi in feugiat

eCommerce

Fusce sagittis et nisi in feugiat

Social media marketing

Fusce sagittis et nisi in feugiat

Fusce sagittis et nisi in feugiat

Alles over je website

Ledenwebsite maken

Op zoek naar een membership-website ?

arrow

Wanneer een ledenwebsite of membership website ?

Een ledenwebsite (ledenportaal) oftewel een membership-website is een website welke eerder als een complexe website aanzien wordt waarbij het lid of je klant dient in te loggen – al of niet tegen betaling of lidgeld –  om afgeschermde inhoud te kunnen raadplegen.

Uiteraard bevat je website ook een vrij toegankelijk gedeelte voor alle bezoekers met algemene info van de club of het bedrijf.
Klanten waarderen het als je specifieke inhoud aanbiedt die enkel zij kunnen bekijken.

Voor ondernemers kan het zeer aantrekkelijk zijn om gemakkelijk geld te verdienen :
Loop je over van kennis in jouw vakgebied?  Je wilt dit graag meedelen aan anderen maar je wilt graag je onkosten vergoed worden ?

Voor plaatselijke clubs is het interessant dat leden bv toegang hebben tot een adressenbestand dat enkel geraadpleegd kan worden door medeleden

Dan is een leden-website of membership-website de ideale oplossing.

Uiteraard bestaan er verschillende oplossingen om een ledenwebsite of menbershipwebsite op te zetten.  Maak je gebruik van een online systeem zoals Huddle of Kajabi dan betaal je ofwel maandelijks , kwartaal of jaarlijks een abonnementsgeld.  Het grote voordeel is niet moet omkijken naar de technische kant van het systeem.

Wil je je CMS uitbreiden met een membership-plugin?  Ook dan zijn er verschillende mogelijkheden elk met hun voordelen en nadelen.

kies jouw platform of plugin voor je ledenwebsite. Hou rekening met gebruiksgemak, kostprijs en groeipotentieel.

Bepaal waar jouw bestaande of toekomstige klanten behoefte aan hebben.  Welke meerwaarde kan je hem aanbieden.  Welke vragen hebben de leden en waar heb jij diepe kennis van?
Hoe lang krijgen leden toegang tot het platform, en hoe betalen ze?

ledenwebsite