Services

How can we help you?

Web design

Fusce sagittis et nisi in feugiat

SEO Services

Fusce sagittis et nisi in feugiat

eCommerce

Fusce sagittis et nisi in feugiat

Social media marketing

Fusce sagittis et nisi in feugiat

Advertisement

Fusce sagittis et nisi in feugiat

Alles over je website

Online leerplatform opzetten

Digitale leeromgeving opzetten

arrow

Wat is een leerplatform of te wel learning management system

en leerplatform of een learning management system  – afgekort LMS – is het perfecte middel om online te leren, kennis te delen en anderen te inspireren.

Vooral in de voorbije coronaperiode heeft het belang van online leren een enorme boost genomen. Niet alleen voor scholen, bedrijven, ziekenhuizen en overheidsinstanties is het belangrijk dat leerprocessen doorgaan. Maar ook individuen kunnen gebruik maken van dit platform om online cursussen effectief te verkopen aan een groter publiek :  loop je over van kennis in jouw vakgebied? Je wilt dit graag meedelen aan anderen maar je wilt graag je onkosten vergoed worden ?

De grootste investering voor het opzetten van je eigen online leerplatform bestaat voornamelijk uit je eigen tijd. Dit kan namelijk best veel tijd in beslag nemen. Je wilt tenslotte wel echt meerwaarde leveren voor je cursisten. Denk hierbij aan het uitwerken van verschillende trainingen, het filmen en editen van je workshops en het samenstellen van e-books.

Voor een beginner cursusorganisator zou ik jullie Sensei aanraden.  Wil je echt professioneel all the way gaan aarzel niet en koop de plugin Memberpress of Lifterlms of het gekende Learndash aan.

Leerplatform - Memberpress