Services

How can we help you?

Web design

Fusce sagittis et nisi in feugiat

SEO Services

Fusce sagittis et nisi in feugiat

eCommerce

Fusce sagittis et nisi in feugiat

Social media marketing

Fusce sagittis et nisi in feugiat

Fusce sagittis et nisi in feugiat

Internetdesigner.be

SEO expert zuid-west-vlaanderen

Als freelance SEO specialist uit de regio Zuid-west Vlaanderen (Waregem – Tielt – Deinze) zorgen wij ervoor om jouw website hoger te laten scoren in de zoekmachines zoals Google en Bing.

Neem vandaag nog contact op met een

SEO expert

Waarmee kunnen we u helpen ?

4 + 7 =

rekenmachine
arrow

Wie ben ik ?

Senior SEO-specialist met 20+ jaar ervaring

Als webdesigner en SEO specialist help ik KMO’s en VZW’s om functionele websites te maken en goed gevonden te worden in Google.

Waarom SEO

Hoe goed je website ook is, zonder bezoekers bereik je weinig. Het grootste deel van je websitebezoekers vind je via zoekmachines zoals Google. Je website optimaliseren voor zoekmachines is dus de perfecte manier om meer bezoekers te krijgen. Door hoge zoekposities te halen word je website immers zichtbaar voor meer potentiële bezoekers. Daarnaast worden door veel mensen een bedrijven ervaren dat wie hoog in de zoekresultaten staat een goed en betrouwbaar bedrijf is.

SEO is het optimaliseren van een website door het verbeteren van je websitestructuur (techniek), inhoud (on-page, intern) en autoriteit (off-page, linkbuilding van buitenaf) om het bezoek naar de website op relevante zoekwoorden vanuit zoekmachines te verhogen.

 

Wat is een SEO expert of SEO specialist?

Een SEO-expert is een computerspecialist die gespecialiseerd is in het vakgebied van Search Engine Optimization (SEO). Deze experts hebben een diepgaande kennis van zoekmachines, hun algoritmes, rankingsfactoren en technieken om websites en online inhoud (content) van webpagina’s te optimaliseren om beter vindbaar te zijn in de organische, niet betalende zoekresultaten.

Een SEO consultant zorgt voor een sterke online aanwezigheid is van cruciaal belang in de digitale wereld van vandaag. Bedrijven en website-eigenaren streven ernaar om bovenaan de zoekresultaten te verschijnen, en dat is waar SEO (Search Engine Optimization) in het spel komt. SEO-optimalisatie is de sleutel tot het vergroten van je online zichtbaarheid en het aantrekken van waardevol verkeer naar je website.

Een SEO specialist begint met een grondige SEO-analyse van je website. Een SEO-audit, waarbij SEO-tools worden gebruikt. Deze tools bieden inzicht in de huidige staat van je website en identificeren kansen voor verbetering.

Een SEO-audit omvat het controleren van de technische aspecten van je website, zoals laadsnelheid, mobiele vriendelijkheid en de kwaliteit van de inhoud. Het is ook essentieel om te controleren of je website kwalitatieve backlinks heeft van andere betrouwbare websites. Backlinks dragen bij aan de autoriteit van je site en zijn van invloed op je ranking in de zoekresultaten.

Waarom een SEO specialist inhuren?

Het inhuren van een SEO-specialist kan je helpen om je online aanwezigheid te verbeteren. SEO staat voor Search Engine Optimization, wat betekent dat je website zo wordt aangepast dat zoekmachines het beter begrijpen en waarderen. Hier zijn een paar redenen waarom het inhuren van een SEO-specialist een slimme zet kan zijn.

Ten eerste, een SEO-specialist begrijpt hoe zoekmachines werken. Ze weten welke factoren zoekmachines, zoals Google, in overweging nemen bij het rangschikken van websites. Door hun kennis kunnen ze je website optimaliseren, zodat deze hoger verschijnt in de zoekresultaten. Dit is belangrijk omdat de meeste mensen alleen naar de eerste pagina’s van zoekresultaten kijken.

Ten tweede, een SEO-specialist kan je helpen bij het vinden van de juiste zoekwoorden. Ze voeren onderzoek uit om te ontdekken welke zoektermen mensen gebruiken wanneer ze op zoek zijn naar producten of informatie die gerelateerd is aan jouw website. Door deze zoekwoorden op strategische plaatsen op je website te gebruiken, kan je website meer bezoekers aantrekken.

Ten derde, het inhuren van een SEO-specialist bespaart je tijd en moeite. SEO vereist consistente inspanningen en blijft niet beperkt tot slechts één keer optimaliseren. Een specialist kan regelmatig updates uitvoeren en ervoor zorgen dat je website up-to-date blijft volgens de nieuwste zoekmachine-algoritmes.

Daarnaast kan een SEO-specialist je helpen om de gebruikerservaring op je website te verbeteren. Ze kunnen adviseren over het optimaliseren van de laadsnelheid, het verbeteren van de navigatie en het maken van kwalitatieve inhoud. Dit draagt niet alleen bij aan een betere positie in zoekresultaten, maar zorgt er ook voor dat bezoekers langer op je website blijven en meer geneigd zijn om terug te komen.

Waarom kiezen voor een freelance SEO expert?

Het kiezen tussen een freelancer SEO-expert en een SEO-bureau hangt af van je specifieke behoeften en omstandigheden. Beide opties hebben hun eigen voordelen en nadelen. Hier zijn enkele redenen waarom je zou kunnen kiezen voor een freelancer SEO-expert in plaats van een SEO-bureau:

  1. Kostenbesparing: Freelance SEO-experts zijn vaak kosteneffectiever dan SEO-bureaus, omdat ze lagere overheadkosten hebben en je alleen betaalt voor de uren of projecten die je nodig hebt.
  2. Specialisatie: Freelancers kunnen zich specialiseren in specifieke aspecten van SEO, zoals technische optimalisatie, contentstrategie, linkbuilding of lokale SEO. Dit stelt je in staat om de juiste expert te kiezen voor je specifieke behoeften.
  3. Persoonlijke aandacht: Freelancers werken vaak met een beperkt aantal klanten tegelijk, waardoor ze meer persoonlijke aandacht kunnen besteden aan je project en een nauwere samenwerking kunnen opbouwen.
  4. Snellere communicatie en implementatie: Freelancers hebben doorgaans kortere communicatielijnen en kunnen sneller reageren op je vragen en verzoeken. Dit kan leiden tot een snellere implementatie van SEO-strategieën.
  5. Flexibiliteit en schaalbaarheid: Freelancers bieden flexibiliteit in termen van projectduur en schaalbaarheid. Je kunt ze inhuren voor specifieke projecten, doorlopende ondersteuning of voor kortere periodes, afhankelijk van je behoeften.
  6. Meer directe betrokkenheid: Met een freelancer kun je vaak rechtstreeks communiceren met de persoon die het werk uitvoert, waardoor je meer controle hebt over het proces en de resultaten.
  7. Resultaatgericht: Freelancers begrijpen meestal het belang van het leveren van meetbare resultaten, omdat hun reputatie en toekomstige opdrachten afhankelijk zijn van hun prestaties.
  8. Lokale of internationale expertise: Je kunt freelancers inhuren die zich lokaal of internationaal bevinden, waardoor je toegang hebt tot een breder scala aan talent en markten.
  9. Minder administratieve rompslomp: Als zelfstandige ondernemers zijn freelancers verantwoordelijk voor hun eigen administratie, waardoor je als klant vrijwaart blijft van administratieve verplichtingen.
  10. Maatwerk: Een freelance SEO-expert kan een op maat gemaakte SEO-strategie ontwikkelen die is afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van je bedrijf.
seo expert

Kortom wij zijn uw partner voor SEO advies, SEO analyse en SEO optimalisatie
Regio Deinze – Tielt – Waregem (Zuid-west Vlaanderen)